Rreth Nesh

"Edilcass VB" shpk eshte krijuar me 28.03.2003 me nr. 28395 te "Regjistrit Tregtar". Selia e shoqerise "Edilcass VB" ndodhet ne Durres, ne lagjen 13, Rr. Unaza e plazhit (rr. Shkozet - plepa).

Objekti kryesor i shoqerise tone eshte perpunimi dhe montimi i griles "Edilcass". Quhet e tille pasi elementi kryesor dhe i vecante i saj eshte kaseta "Edilcass" e importuar nga prodhuesi italian "Edilcass" s.p.a Cisternino (BA) Itali. Ajo eshte teper funksionale (i pergjigjet trashesise se murit dhe sherben si arkitra) dhe eshte lehtesisht e montueshme.

Teknologjia

Grila me Kase-Arkitra

Te tre pjeset e griles "Edilcass" dhe aksesoret kompletues te saj jane prodhime italiane nga me cilesoret ne treg, te importuara nga prodhues te afirmuar  ne tregun Europian dhe te certifukuar me Sistemin ISO 9001-2000. Vecoria dalluese e kesaj grile eshte se kasa e saj sherben si arkitra per dritaren apo deren ku montohet.

Grila eshte termoizolante dhe mbushja me poliretan. Grila mund te komandohet me buton ose me ane te litarit apo kavos se celikut ne vartesi te zgjedhjes tuaj.